Private Dining in onze Bottega 88 

Onze Bottega88 wordt tijdens onze Dining omgetoverd tot een authentiek ( O´tenti´C ) restaurantje

Tessa en Anya koken elke Dining een ander authentiek Italiaans 3 of 4 gangen menu, en bereiden deze met liefde in onze kleine open keuken.

Een aantal keer per maand wordt de Private Dining bekent gemaakt op onze website ( data’s onderaan deze pagina) en onze facebook pagina. Bent u geïnteresseerd en wilt u een tafeltje reserveren, voor 2, 3, 4, of meer gasten, neem dan contact met ons op via mail, telefonisch of via onze facebook pagina

——————————-

Wilt u liever een Private Dining voor een intiem gezelschap, dat kan! Onze Bottega88 wordt voor u en uw gasten gereserveerd en in overleg met u, stellen wij een heerlijk kleurrijk menu samen. Onze kachel brandt, de Italiaanse muziek klinkt, Tessa en Anya koken, en jullie hoeven niets dan te genieten van de sfeer, en het heerlijke vers bereidt eten eventueel met heerlijke Italiaanse wijnen likeurtjes, Peroni bier en frisdrank/water.

Natuurlijk behoort een dessert, koffie, espresso en cappuccino ook tot de mogelijkheden

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

———————————–

Vergadering, bespreking, kerstborrel, nieuwjaarsborrel, alle mogelijkheden zijn er in onze Bottega88.             Onze Bottega88 wordt gereserveerd voor u en uw klanten waar u in alle rust kunt vergaderen. Ook is er bij ons de mogelijkheid om een beamer en scherm tot uw beschikking te stellen.

Heeft u een plan om een kerstborrel of anders te organiseren, wij toveren onze BOTTEGA88 om en u kunt aan houten statafels genieten van drank en Fingerfood onder het genot van lekkere muziek. 
 
 

Aankomende data’s Private Dining:

 

* Zaterdag 01/12 Inloop: 19.00u – 20.00u Prijs p.p: €32,95

Onze volgende PRIVATE DINING vindt plaats op zaterdag 1 December in onze gezellige Bottega 88.🍷

• Viaggio Gastronomico nella nostra BOTTEGA 88 •

Een ontdekkings proeverij van onze O’tenti’C Bottega menu kaart.

• Ravioli alla Siciliana
• Zuppa di Pomodori Fresca 
• Polpette Burger 
• Antipasti Misti 
• Pizza Prosciutto & Napolitana
• Carpaccio di Carne 
• Bruschetta Pomodori

Wij bieden u de volgende gerechtjes avond vullend aan voor € 32,95

Wil je deze avond niet missen? Samen met je familie of vrienden. Dan kunt u via een prive bericht je aanmelden of een mail sturen naar [email protected]

 

 

36062884_1301134110020361_5937748924730179584_o

 

terug naar Welkomstpagina

terug naar boven