TROUWPLANNEN en HULP nodig? 

Met veel liefde en oog voor detail verzorgt O’tenti’C, de organisatie en styling van bruiloften op locaties in Zuid Limburg.IMG-20191106-WA0028

Wij werken samen met een aantal prachtige locaties in Zuid Limburg, deze zijn onderaan de pagina te vinden. Stretch tenten hebben wij tot onze beschikking en ook de aankleding kunnen wij voor onze rekening nemen.

Twijfel niet en neem contact met ons op. 
Saluti Anya, Tessa & Loes
Het ultieme LA DOLCE VITA gevoel !

IMG-20191106-WA0041

IMG-20191106-WA0034IMG-20191106-WA0050

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

TOFFE LOCATIES in ZUID LIMBURG

 

Aan de Meule            | BOHÉMIEN & AUTHENTIEK |

U kijkt uit over de speelweide en het uitzicht reikt tot aan Schimmert. Het is een mooie locatie om uw bedrijfsfeest of trouwfeest te houden. Dit kan in onze zalen, maar ook buiten op ons prachtige achter-terras. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijk feest samen met het overheerlijke food van O’tenti’C !

aandemeule

 

 

 

 

 

aan de meule

 

 

 

 

 

Het Sibberhuuske            | UNIEK & ROMANTISCH |

Op een steenworp afstand van Maastricht ligt het kasteel ‘Sibberhuuske’. Gelegen op de top van het plateau van argraten in de Limburgse Heuvels, het zuidelijkste deel van Nederland. Ervaar de rust en stilte in een unieke atmosfeer. Verwen uzelf met een van de twee luxe appartementen in de kasteelhoeve. Alle kamers zijn stijlvol ingericht en bieden een geweldig uitzicht over de omliggende velden en de binnenplaats. Ervaar het leven op een kasteel in Limburg, genietend van een ontspannen, intieme en romantische sfeer. 

sibberhuuske

 

 

 

 

 

sibberhuuske 2

 

 

 

 

 

‘T Bieemerhofke        | INTIEM & BOURGONDISCH  |

Midden in het Limburgse Heuvelland, op loopafstand van Valkenburg aan de Geul, vindt u aan de rand van het dorpje Sibbe, onze prachtig verbouwde boerderij. Deze hebben wij eind jaren negentig gekocht en beetje bij beetje gemaakt tot wat het nu is: een sfeervolle groepsaccomodatie en nostalgische feestzaal.

bieemerhofke

 

 

 

 

 

bieemerhofke 1

 

 

 

 

 

 

terug naar Welkomstpagina

terug naar boven