Italian Street Food terug naar Welkomstpagina

O’tenti’C

 Italian Street Food

By Bellomo

Met onze O’tenti’C Italian Street Food Truck, met liefde gecreëerd door ons, Anya en Tessa, kokkies uit een Siciliaanse familie, struinen wij het hele land door en ver over onze landgrenzen, om vanuit onze O’tenti’C de heerlijkste authentieke vers bereiden gerechten uit te serveren.

Stel je voor, uw feest, uw gasten, de zon, gezellige gedekte tafels, of gewoon rondom onze O’tenti’C, en dan genieten van authentiek italian food.  Is dat niet heerlijk apart!

Met onzebedrijffeest Food Trucks of Pop Up Trattoria kunnen wij zowel indoor of outdoor een eenvoudige lunch/borrel verzorgen tot aan een 3 gangen diner.

Of het nu de starter antipasti ‘to share’ is op originele boomschijven of vintage servies een echte pasta, Napolitaanse pizza ‘al metro’, dessert met een espresso of een zelfgemaakt Siciliaans aperitiefje.

Gewoon even helemaal wegdromen onder het genot van een hapje en een drankje met gezellige Italiaanse achtergrondmuziek uit de oude doos.

Bedrijffeest/Borrel: Geef uw budget aan en wij vullen dit in met een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan authentiek Street Food. Uw gasten zullen zich met onze uitstraling en de heerlijke geuren wanen in Bella Italia.

communie kleine versieBruiloft: Lunch, diner of gezellige receptie hapjes. Lang gedekte tafels met O’tenti’C food, uw gasten en het bruidspaar als middelpunt met levende muziek, vuurkorven en eventueel andere sfeer makers, beleeft u deze dag samen met ons…..Subliem!

Communie: Als wij komen schijnt de zon, en uw gasten verheugen zich al dat lekkers te proeven wat ze ruiken vanuit onze O’tenti’C.
Het communiekantje zal vast niet kunnen wachten om ons te komen helpen met het maken van haar/zijn pizza en haar/zijn gasten het lekkers uit te serveren. Maak gerust foto’s want dit moet vereeuwigd worden.

Evenement/Festival:

Sinds 1988 werken wij aan de weg met onze Pop-up Trattoria, en sinds 2014 met onze O’tenti’C Foodtrucks.
Lowlands, Best Kept Secret, Pinkpop en haar Kalmaan laan, Park City Live, Bospop, Jumpingconcours in en outdoor en enkele Food Truck Festivals in haar prachtige parken.
Al deze organisatoren zien ons graag komen zodat ze hun festivalgangers goed en betaalbaar italiaans eten kunnen aanbieden.

Wij komen met onze Foodtruck of Pop up Trattoria naar de locatie van uw feest.

De kosten worden gebaseerd op het aantal personen, de locatie, logistiek, het benodigde materiaal & kokkies. Het is dan ook lastig direct een ‘standaard’ prijs te geven.

Wilt u apart zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden en een offerte op maat via het contact formulier

 evement-festival

Pop-Up Trattoria

Bruiloft, communie of bedrijfsfeest, wij verzorgen complete catering op locatie met onze Pop Up Trattoria.

Wij bereiden de gewenste maaltijden voor, als lunchgerecht of als diner.
Tevens pizza’s die onbeperkt genuttigd kunnen worden (gedurende twee uur).

Uiteraard kunnen wij ook de bediening gedurende de dag op ons nemen.
Al uw wensen kunnen besproken worden.

Onze ideeën zijn ruim. Neem vrijblijvend contact op met ons via het contact formulier.

bellomo-catering

terug naar Welkomstpagina

terug naar boven